Tuesday, November 2, 2010

English Vocabulary Test

1. People must protect birds and animals. protect means:
a. look for
b. look after
c. look at
d. look down

2. Kangaroo is an.... animal
a. african
b. European
c. Asian
d. Australian

3. .....often bark at night.
a. Bears
b. Dogs
c. Lions
d. Tigers

4. .....are tame animals
a. snakes
b. Wolves
c. Cows
d. Crocodiles

5. Rabbits.... quickly. They usually have many little rabbits in a month
a. eat
b. tame
c. breed
d. wild

6. What do deer like to eat?
a. coconut
b. banana
c. meat
d. grass

7. What will happen if people continuously kill animals for sport?
a. extinct
b. live along
c. breed
d. happy

8. In badminton,the player serves the .... from below the level of the waist.
a. racket
b. net
c. shuttle cock
d. stick

9. Swimming,diving, rowing and power boat racing belong to
a. water sports
b. field athletics
c. team sports
d. team mates


10. In hockey and....., each team has eleven players on the field
a. softball
b. football
c. basketball
d. volleyball


Answer

  1. B
  2. D
  3. B
  4. C
  5. C
  6. D
  7. A
  8. C
  9. A
  10. B


No comments:

Post a Comment